Komárom 2007.04.20

2008.02.21.

2007.április 20- án a Desperadó MC motorostalálkozóján megállapodást kötöttünk a Hungarian Motor Club Federation-al.
A megbeszélésen elhangzottak a következõk voltak:
A Yamaha STAR Touring and Riding Hungary Chapter 7301 elfogadja a HMCF álláspontját miszerint: pillanatnyilag a HMCF által ismeretlen "csoportosulás" lévén (www.startouring.org) a csapat nem szerencsés ha hátsó fölvarrót hord...

A STAR Hungary Chapter kinyilványitja , hogy nem motoros klub (MC). hanem egy nemzetközi családi túra egyesület hivatalos magyar szekciója, ezért az íratlan szabályokat nem érzi magára érvényesnek melyek az MC-kre vonatkoznak.

A félreértések elkerülése végett, a STAR Hungary Chapter minden tagja vállalja, hogy nem hordja a STAR Touring and Riding Association (US) hátsó fölvarróját pillanatnyilag, továbbá kijelenti, hogy rövid idõn belül vissza kívánja venni azt, saját belsô nemzetközi szabályzatának megfelelôen.

Mivel vezetõségünk határozatot hozott errõl - ehhez mérten aki a döntéssel mégis ellenkezõen cselekszik és hordja a csapat hátsõ fölvarróját , az nem hivatalos tagja a STAR Hungary Chapternek és nem érzünk vele azonosságot.
Mondjuk ezt azért , mert nemzetközi egyesület lévén, van mód rá, hogy a felvarró egyes részeit bárki megvásárolhatja, aki csatlakozott a nemzetközi szervezethez, de nem tagja a Yamaha STAR Touring and Riding Hungary Chapter 7301-nek.


Ujhelyi Csaba
Elnök

Rideg Sándor
Elnökhelyettes

Szentpétery László
Elnökhelyettes

------------------

Conceived in 1995 and founded in 1996, STAR Touring and Riding Association is an international family riding organization. As the, "Official Riding Organization of Star Motorcycles.," STAR is a non-political, non-confrontational association. Its main focus is on family, fun, camaraderie and RIDING. All brands of motorcycles are welcome. Comprising over 40,000 families and over 250 chapters, STAR recognizes safety as a first priority. The STAR community is a mix of riders with varied riding experiences. Chapter rides follow the highway laws and limits, to keep everyone as safe as possible. This allows everyone to enjoy the ride and not have new riders feel overly stressed. STAR chapter rides do not include "tavern runs", and consumption of alcoholic beverages on chapter rides is prohibited. We want to see you back safely for the next ride. If you are looking for a family motorcycle association, with a lot of pride, spirit and camaraderie without the "attitude" you have found the right organization. Come ride with us and feel the spirit!!!!!
www.startouring.hu
www.startouring.eu
www.startouring.org
www.goldenhorde.hu
info@startouring.hu



-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

 
Dover 

                                               

 

                                                     

 

 

 

.

 .

 

 .

 


 


Rólunk Céljaink Hírek Eseménynaptár Támogatók, Linkek Tagfelvétel Fórum Galéria Magazin Főoldal