Bárka

2008.04.29.

2007-10-28-ra meghívást kaptunk a Bárka Alapítványtól.... ( A Bárka Alapítvány Magyarországon az elsõk között 1991 óta tartós lakhatást, családias lakóotthoni elhelyezést nyújt hátrányos helyzetû értelmi fogyatékos és halmozottan sérült fiatalnak.
Ezzel párhuzamosan Kézmûves Mûhelyében rehabilitációs foglalkoztatással és nappali ellátással segíti további – Dunaharasztin és környékén (pl. Szigetszentmiklós, Soroksár, Pesterzsébet) élõ-fogyatékos fiatal és családja életét. A sérültek által elõállított termékeket – melyeket 1999 óta iparmûvész fejleszt – országos kézmûves vásárokon, és kiállításokon ismerteti és árusítja. www.larche.hu ).... akikkel már a Balesetmegelõzési napon is sikeresen együttmüködtünk. A nap jelentõsége, hogy a Bárka 16. születésnapját ünnepelte. A bemuttatkozó kis prezentációban megtudhattuk, hogy szerte a világon, több testvérszervezetük is mûködik, többek között az USA-ban is számos otthon megtalálható. Ezen a jelentõs napon, a gondózók, szülõk, segítõk mellett, mi is megjelentünk szép számban, és jó kis programokkal tettük érdekessé a ünnepséget. Természetesen mi is készültünk, és Pepe ppt.-jével ( :-) mi is bemutatkoztunk, azoknak akik még nem ismertek bennünket, majd egy vicces kreszlap vetélkedõvel folytattunk, amit igen gazdag ajándékokkal jutalmaztunk. Az játékot kõvetõen, átadtuk a STAR emblémával díszitett tortát, aminek talán jobban örültek mint a nyereményeknek. Azt hiszem...

Azt hiszem, mindenki nevében mondhatom, hogy egy igen jó hangulatú bulin vettünk részt, ahol tényleg megismertek bennünket, és szerénység nélkül mondhatom, ’jól odaraktuk magunkat’.
„Let the good times roll!”

Itt szeretném megköszönni az ajándékokat: Bonyénak, Copfosnak, Fûrészéknek, Gyugyuéknak, Rudiéknak, Erának és Csabinak, Tehénnek, és természetesen a remek pépétéért(:-) Pepének! Köszönjük a Bárka csapatának a meghívást, és kívánunk még sok ilyen sikeres évfordulót. „Let the good times roll!”

- Izzy -


-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

 
Dover 

                                               

 

                                                     

 

 

 

.

 .

 

 .

 


 


Rólunk Céljaink Hírek Eseménynaptár Támogatók, Linkek Tagfelvétel Fórum Galéria Magazin Főoldal