Yamaha nyílt nap

2007.09.27.

A fórumunkon olvastunk a lehetõségrõl, miszerint közelebbrõl megismerhetjük, sõt néhányat ki is próbálhatunk kedvenc márkánk típusaiból.

A tagságunk többségének Drag Starja van, de ez nem jelenti azt, hogy a többi Yamaha ne érdekelne minket. Vagyis felkerekedtünk és elmentünk a Száva utcai Harmati kereskedésbe, ahol nem csak motorokkal de finom bográcsgulyással és palacsintával fogadtak minket.

Evés, ivás, nézelõdés után jeleztük ki is, próbálnánk néhányat a nagy vasak közül. Persze inkább olyat, amit nem vezetünk mindennap.

Gyugyu volt az elsõ szerencsés, aki felülhetett egy MT01-es re. Bõ gázzal elporzott majd negyed óra múlva a tüdejét kiköpve visszaért. Nem egészen egy km mehetett, amikor elfogyott az üzemanyag. Húsz perc pihenõre és öt liter benzinre volt szüksége az újabb próbához.

Na ez már sikeres volt és elégedetten nyugtázta a V kettesnek nincs párja!

Sziki barátunk elõbb egy MT01essel majd a Fézer 1000-el ismerkedett. Mivel õ egy 600-as Fézer elégedett tulajdonosa természetesen a sor négyesre voksolt. Õ egy nõi utast is vitt aki viszont a V2-es rezgését dicsérte!

Fûrész, aki imádja a Choppereket eltévelyedett és felült a Fézerre. Élvezte a sebességet, de hiányolta az alsó fordulat tartományban megszokott nyomatékot.

Végül tele hassal és élményekkel elbúcsúztunk vendéglátóinktól felültünk a saját vasainkra és indultunk haza.

Ezúton is köszönjük a Yamaha Harmatinak ezt a kellemes napot.


Gyugyu


-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

 
Dover 

                                               

 

                                                     

 

 

 

.

 .

 

 .

 


 


Rólunk Céljaink Hírek Eseménynaptár Támogatók, Linkek Tagfelvétel Fórum Galéria Magazin Főoldal