Sons of Anarchy

2011.02.17.

Pokol angyala száll az anarchia fiai közé

2010-11-11 13:25:25


Mintha maga Pelé ugrana be egy félidőre valamelyik megye II-es rangadón. Sonny Barger, a Pokol Angyalainak hírhedt keresztapja szerepet vállalt napjaink egyik legnépszerűbb sorozatában, a Sons of Anarchyban

 

A harmadik évadát taposó Sons of Anarchy november 30-i záróepizódjában Stephen King után újabb élő legenda pacsizik a SAMCRO tagjaival. Méghozzá Sonny Barger, aki hivatalosan ugyan „csak" a Hell´s Angels oaklandi chapterének alapítója, de valójában nincs motoros klub a világon, amely ne tisztelné félistenként.

 

 

Magyarországon is kiadott önéletrajzi könyvéből megtudhattuk, mit is jelent a color egy banda életében, kik azok az old ladyk, és hogyan kell úgy szétcseszni egy Rolling Stones-koncertet, hogy az bekerüljön a történelemkönyvekbe.

Barger, aki túlélt számtalan késelést, lövöldözést és a gégerákot, ma már Arizonában él, ha nem is tisztes családapaként, de mindenképpen jóval visszafogottabban, mint a vad ötvenes-hatvanas-hetvenes-nyolcvanas években. Veterán motorosként persze belekukkantott az FX-en futó Sons of Anarchyba, és gyorsan rajongójává vált a sorozatnak.

„Minden héten megnézzük. Jó kis show, mindenki kedveli. De semmi köze a jelenlegi életemhez" ��" nyilatkozta egyszer, és Kurt Sutter, a sorozat atyja elalélt a gyönyörtől. A széria körül ügyködő stábban több Hell´s Angels-tag is van, Sutter rajtuk keresztül vette fel a kapcsolatot Bargerrel, aki végül rábólintott a szerepre.

 

 

A Pokol Angyalainak keresztapja Lenny Janowitzot, a Sons of Anarchy kilenc alapítójának egyikét alakítja, aki életfogytiglani börtönbüntetését tölti három kormányügynök megöléséért. A jelenetben Kurt Sutterrel láthatjuk majd, aki ugyancsak egy elítéltet, a rács mögött fél szemére megvakított Big Ottót játssza a saját sorozatában.

Berger a forgatás után megkérdezte Suttert, vajon a feleségéről, Zee-ről mintázta-e a sorozatbeli bandavezér (Ron Perlman) feleségét, Gemmát (Katey Sagal, azaz Al Bundyné). Az író-producer neki is elmondta azt, amit már az összes tetovált gazembernek elmagyarázott, aki hasonlóval jött: egyetlen szereplőt sem mintázott senkiről, csak kölcsönvette a díszleteket az ő világukból.

S hogy mikor jut el hozzánk napjaink egyik legelismertebb sorozata? A vicc az, hogy már régóta itt van. Az RTL Klub jó ideje megcsináltatta a szinkront az első évadhoz, ám valamiért pihenteti a szériát.

 

forrás : www.Blikk.hu

 



-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

 
Dover 

                                               

 

                                                     

 

 

 

.

 .

 

 .

 


 


Rólunk Céljaink Hírek Eseménynaptár Támogatók, Linkek Tagfelvétel Fórum Galéria Magazin Főoldal