Az év első túrája - Gyula

2008.05.05.

2008 Április 18 Gyulai Pálinka fesztivál az év elsõ túrája!!
550 megtett kilométer, közel 30 motor, egy kísérõ kisbusz a csomagokkal, 8 új tagjelölt, és egy tag, aki mindezt szervezte. Ezek a száraz tények. De nézzük meg közelebbrõl!...
 
mindenki túlteljesített

2007-ben Fûrész és Gyugyu úgy gondolta meglátogatják Gyulai klubtársukat Bonyét, és közben jót motoroznak is. A túra olyan jól sikerült, hogy ismétlésért kiáltott, ráadásul idén pálinka fesztivállal is kibõvült, így vált hivatalos Star túrává. Bonye vállalta a szállás és néhány program szervezését, mi pedig, hogy elmegyünk, és jól érezzük magunkat.

Nyugodtan kijelenthetjük mindenki túlteljesített.

13 órakor

18.-án 13 órakor a Tesco parkolóban gyülekeztünk. Itt volt az elsõ találkozás az új regisztráltakkal, akikkel átbeszéltük a közös motorozás szabályait (melyeket már elõre megkaptak mailen is).
14 órakor

14 órakor elindult a társaság, és a kezdeti bizonytalankodások után egyenletes tempóban tankolással és pihenõvel tarkított úton elmentünk Gyula határáig, ahol várt minket az elsõ meglepetés két motoros rendõr és egy rendõrautó képében. Nem kértek jogosítványt, sõt nagyon barátságosak voltak. Mint kiderült azért jöttek, hogy bekísérjenek minket a városba!
rendõri felvezetéssel

Nagy élmény volt rendõri felvezetéssel menni a szálláshelyünkig. Tettünk is elõtte egy tiszteletkört. A második meglepi maga a szállás volt, ami a maga nemében egyedül álló színvonalú volt.

Az elhelyezkedés után meglátogattuk a pálinka fesztivált, ami nem okozott csalódást és a nevéhez méltó ágyas pálinkával és igazi magyaros ételekkel kényeztetett.

Szabadkígyós

Szombaton kisimult arccal elindultunk Szabadkígyósra Viharsarki motoros barátainkkal megnézni egy kastélyt, ahol barátként fogadtak ( Bonye téged mindenhol ismernek, szeretnek) és rögtön egy kisebb elõadást is halhattunk a történetérõl. A kastély gyönyörû és méltán híres parkjában megtartottuk a taggyûlésünket is. Itt esett egy kis esõ, ami visszakísért minket Gyulára.

Ezután szabad volt a program, amit mindenki saját vérmérséklete alapján használt ki, volt aki fürdõzéssel, várlátogatással, kóstolgatással, fagyizással,vagy ismerkedéssel hiszen sok tagjelölt volt jelen akikre kíváncsiak voltunk és persze õk is érdeklõdtek.


minden simán ment

Vasárnap sokan motormosással kezdtek (nem lehet koszos motorral elindulni haza) majd egy jó kis pizzázás után elindultunk haza. GoLa megmutatta nekünk, hogy lehet a szakadt gázbovdent megjavítani úgy, hogy hazáig még kibírja. Hazafelé már látszott, az összeszokott csapatszellem, mert minden simán ment.
..köszi

Kivéve szegény Tehénnek aki külön utakon tért haza és a benzinpumpája elromlott.

A többiek egészségben, élményekkel gazdagon hazaértek és máris az új túrát tervezgetik.

Még egyszer köszönet Bonyének aki megszervezte nekünk ezt a túrát és nagyon magasra tette a mércét.





Gyugyu




-----------------------------------------------------------------
A hozzászólás csak tagok számára lehetséges!

- Belépés
- Regisztráció

-----------------------------------------------------------------

 
Dover 

                                               

 

                                                     

 

 

 

.

 .

 

 .

 


 


Rólunk Céljaink Hírek Eseménynaptár Támogatók, Linkek Tagfelvétel Fórum Galéria Magazin Főoldal